Uitgaan in Ibiza

Ibiza is bekent om het uitgaansleven. Jaarlijks bezoeken vele duizenden mensen de bekende clubs. Tot in de late uurtjes wordt er gefeest op muziek van internationale dj’s. De entree prijzen zijn hoog, de drank is duur, maar het feest gaat dag en nacht door. Enkele van de meest bekende clubs zijn:

Space , Playa d’en Bossa
Vooral op zondag een echte aanrader. Een ongelooflijk licht en geluidsysteem maken deze tent uniek. Er is een zonneterras waar je tot middernacht heerlijk kunt zitten met minimal house op de achtergrond. In de grootste ruimte wordt voornamelijk techno gedraaid met onder andere Jeff Mills als een van de artiesten die regelmatig draait. Ga je naar Space zorg dan wel dat je hiervoor gekleed bent..

Pacha Ibiza , Ibiza Town
Begin je avond rustig met een drankje aan de Pacha hotel bar met een heerlijke cocktail want binnen kan het een stuk drukker zijn aan de bar. Pacha is een enorme club en je vindt hier dan ook vanalles, van een pizza tent tot coffee bar en uiteraard een gigantische dansvloer. Ben je moe van het dansen, ga dan rustig op het dakterras zitten om bij te komen.

Cafe Del Mar, Sant Antoni de Portmany
Rustig aan het strand zitten met een cocktail in je hand en genieten van de zonsondergang. Café del Mar is een echte aanrader om een avond door te brengen. De beroemde cd’s die jaarlijks worden uitgebracht geven een goede indruk van deze lounche club. Naast de muziek is ook de aankleding geheel in stijl om je een heerlijk relaxte ervaring te geven.

Amnesia , Ibiza
Zoals voor veel clubs in Ibiza moet er een behoorlijk entrée bedrag betaald worden om bij Amnesia naar binnen te mogen. De drankjes zijn prijzig maar dit weet een gast die de club bezoekt. De club is enorm groot en heeft een prachtige dansvloer. Beroemd zijn de afscheidsfeestjes aan het einde van ieder seizoen waarvoor mensen uit heel de wereld over vliegen.